Over ons

Geschiedenis

Stuiver Metalen B.V. is een echt familiebedrijf. We nemen je graag mee terug in de tijd. Het begon allemaal in 1922 in Nijmegen. De grootvader van de huidige generatie zette toen de eerste stappen voor het bedrijf zoals het nu is. In 1922 richtte Kobus Stuiver het bedrijf op. Hij startte met inzamelen van metalen huis aan huis. Daarnaast had hij er een paarden- en lompenhandel bij. Na enige tijd nam het inzamelen van metalen de overhand en stopte Kobus met de andere handel en ging alleen verder met metaalhandel. In deze tijd ging zoon Toon Stuiver ook aan het werk bij zijn vader. Na jaren vestigde het bedrijf zich op de Dr. de Blecourtstraat, waar het bedrijf nu nog steeds gevestigd is. Hier begon het bedrijf zichtbaar een groei te vertonen. Na jaren werd Toon Stuiver eigenaar van Stuiver en zoon. Toon Stuiver voerde zijn werk met veel plezier uit en gaf deze passie door aan zijn zoon Cobus Stuiver. Cobus Stuiver werkt sinds 1980 in het bedrijf en werd in 1987 samen met zijn vader eigenaar. In 1996 nam Cobus het stokje geheel over en veranderde de naam in Stuiver Metalen B.V. Momenteel voert hij met dezelfde gedrevenheid en passie als zijn voorgangers zijn werk uit. Samen met een aantal medewerkers wordt er hard gewerkt om het bedrijf succesvol te houden en verder voort te zetten.

Ons doel

Het doel van Stuiver Metalen B.V. is doorgaan met waar we mee bezig zijn. Continuïteit en kwaliteit zijn belangrijker dan groei. We zijn op weg naar ons 100 jarig bestaan. Een echte prestatie die we waar willen maken. Hier werken we samen met onze klanten en relaties aan.

MRF lidmaatschap

Stuiver Metalen BV is sinds 1997 lid van de Metaal Recycling Federatie (MRF). De MRF bewaakt de kwaliteit van haar leden en stelt daarom certificering en een jaarlijkse audit verplicht. Omdat Stuiver Metalen B.V. aan de verplichtingen van dit keurmerk voldoet heeft het bedrijf ook dit jaar het MRF keurmerk ontvangen. Hier vindt u meer informatie over het MRF keurmerk.

MRF2

Ronald McDonald huis Nijmegen

Stuiver Metalen BV is maatschappelijk betrokken bij de samenleving en draagt daarom graag een steentje bij aan een goed doel. Het goede doel dat wij een warm hart toedragen is het Ronald McDonald huis in Nijmegen omdat zieke kinderen kunnen niet zonder hun ouders kunnen. Lees hier waarom wij dit goede initiatief ondersteunen.

kamersponsor
.full-width-664c291c7787a { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:0px; } #background-layer--664c291c7787a { background-image:url(http://www.stuivermetalen.nl/wp-content/uploads/2015/02/gradient-1.jpg); background-position:center top; background-repeat:repeat; ; } .mk-main-wrapper { display: none; } #theme-page { padding-top:0; }